Blicka framåt!

Blicka framåt!

Just nu är det fruktansvärt jobbigt att vara en AFC Eskilstuna-supporter. Vi har tyvärr allt för ofta denna säsong åkt hem från matcherna med besvikelse, men tron på att nästa match ska gå bättre har alltid funnits kvar och det gör den fortfarande. Efter dagens förlust borta mot Djurgårdens IF finns det inget annat än att blicka fram emot nästa match som är söndagen den 4:e juni kl 15.00 hemma mot AIK. Det kommer garanterat bli en tuff och svår match, men chanserna lever och dem ska vi ta vara på. Det vi kan göra för att hjälpa grabbarna till en seger är att visa vårt stöd på läktaren. Välj inte att sitta hemma och kolla matchen på tv, lyssna inte på radion och följ inte matchen via någon liverapportering. Kom till Tunavallen och visa ditt stöd, utan dig är vi ingenting!

Ladda upp inför hemmamatchen mot AIK på Vita Huset Mat & Nöje tillsammans med hela AFC Familjen. Portarna öppnar kl 12.00. Passa på att testa AFC-Burgaren eller inskaffa nya supporterartiklar. kl 14.00 går vi tillsammans till Vallen.

Bordsbokning:
E-post: oskar@vitahusetetuna.se
Telefon: 016-14 20 10

Vi rekommenderar att du köper din biljett i förväg för att undvika biljettköer.
Biljettlänk: http://afcunited.ebiljett.nu/Home/Tickets/40/false

Till alla er som är medlemmar i AFC Support rekommenderar vi att hämta ut sin matchbiljett i god tid innan avspark. Väntar ni för länge finns risken att det är slutsålt.

Nu önskar vi att hela Eskilstuna står upp för det lag som betyder otroligt mycket för kommunen, men framförallt för våra barn och ungdomar!

Hälsningar, AFC Support

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × 4 =