ÖDESMATCH HEMMA MOT GIF SUNDSVALL

Måndagen den 18 september kl 19.00 gästar seriekonkurrenten GIF Sundsvall Tunavallen i slaget om ett nytt allsvenskt kontrakt. Vi hoppas att du kommer till Tunavallen för att heja fram vårt stolta Eskilstuna till tre mycket viktiga poäng som kan vara skillnaden på allsvenskan och superettan nästa år.

Biljettinformation

Som vanligt rekommenderar vi att du köper din matchbiljett i förväg via AFC Eskilstunas biljettsida. 

Medlemmar i AFC Support hämtar ut sin gratisbiljett till klacken i någon av dem två biljettbodarna utanför Tunavallen.

Supporterträff

Kl 16.00 kickar supporterträffen igång på Vita Huset Mat & Nöje. Passa på att käka en AFC-hamburgare eller varför inte köpa en matchtröja (300kr) så att det syns vilket lag du hejar på. Varmt välkommen!

Erbjudande till alla skolklasser i Eskilstuna kommun

Ta med dig klassen och kom och stötta AFC Eskilstuna i hemmamatchen mot GIF Sundsvall måndagen den 18 september kl 19.00.

Vi (AFC Support) vill tillsammans med AFC Eskilstuna bjuda samtliga skolungdomar i Eskilstuna kommun på matchbiljett. Dels för att visa vilka vi (supporterklubben) är och dels för att stötta laget i den så viktiga hemmamatchen mot GIF Sundsvall.

Fröken/magistern, så gör du:
Skicka ett mejl till Gustav Oskarsson på gustav@afc-eskilstuna.se eller Lucas Ingeson på lucas@afc-eskilstuna.se för mer information angående biljetter.

Supporterklubbens mål med matchen är att vi ska nå en publiksiffra på 4000 Eskilstunabor som hejar fram vårt fotbollslag till tre poäng. Vi skulle därför uppskatta om du kan dela inlägget på sociala medier. Tack på förhand!

Forza Eskilstuna!


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 4 =