Stormatch på Tunavallen, och nu behövs du i klacken!

Foto: Mikael Einarsson

På måndag (31/7) kl 19.00 gästar Djurgårdens IF Tunavallen tillsammans med många tillresta bortasupportrar. För att bjuda upp till dans hoppas vi kunna fylla klacken och tillsammans med hela Eskilstuna överrösta bortasupportrarna. En tuff utmaning, men långt ifrån omöjligt. 

Senaste hemmamatchen (15/7) mot Kalmar FF skapade vi en magisk tillställning på Tunavallen. En klack som konstant hejade och en hemma sittplats som applåderade till klackens sånger fick Tunavallens fyra höghus nästan att vibrera. Men framförallt gav det oss ”TRE POÄNG”!

Nu på måndag hoppas vi kunna återskapa stämningen från hemmatchen mot Kalmar FF och ta tre nya poäng mot Djurgårdens IF. Med dig i klacken är vi ett steg närmare tre poäng!

Biljettinformation

Då intresset för matchen är stort rekommenderar vi dig att köpa din matchbiljett i förväg via: http://afcunited.ebiljett.nu/Home/tickets/42/False

Medlemmar i AFC Support hämtar som vanligt ut sin gratisbiljett till klacken i biljettboden.

Klacken = Sektion K

Priser:

Vuxen – 150kr

Ungdom (6-18år) – 70kr

Supporterträff

Kl 16.00 kickar supporterträffen igång på Vita Huset Mat och Nöje. Ladda upp inför matchen med gott käk och dryck tillsammans med andra Eskilstuna-supportrar. Det finns också möjlighet att köpa supporterartiklar som tex, matchtröjor och halsdukar.

AFC Support rekommenderar att du testar AFC-Hamburagren, den är magisk!

Bli medlem i AFC Support

Sist men inte minst vill vi påminna dig om att bli medlem i AFC Support. Förutom att du då stöder en supporterkultur med respekt och kärlek får du även gratis inträde till klacken under alla hemmamatcher 2017.

Priser:

Vuxen – 300kr

Ungdom (13-18år) & Över 64år – 200kr

Under 13år – 150kr

Trycka här för att bli medlem 

Vi ses på måndag,

Med vänliga hälsningar, AFC Support 


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + sexton =